Горещ полъх на лято, море и мода

Искаш да си шеметна и в разгара на летния сезон. Искаш да обираш точките, както в офиса, така и на плажа, така и на партито. Предлагаме ти да се въоръжиш с много настроение и да почерпиш идеи от модните стилисти, дизайнери и всичко свежо, което ще направи дните ти още по-прелестни в разгара на лятото.

  1. Пастелни нюанси – за целта подсигури си поне три дрешки в топли, кремави или розови нюанси. Не забравяй, че лятото е топло и ти трябва да лъхаш на свежест и топлина през него, а какъв по-удобен от цвета на дрехите.
  2. Бермуди и къси панталонки – както всяко лято така и в настоящето, световните дизайнери на модата разходиха бермуди и къси гащета по подиумите. Защо да не ги опиташ и ти, та макар, че до сега рядко си обличала ¾ панталонки. Много удобни са и клиновете: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/черният-клин-новият-панталон.
  3. Не забравяй значимостта на чантата – тя е така пъстра, малка, голяма, пищна и сладка, каквато самата ти си пожелаеш. Винаги може да избираш лятна чанта за сезона в няколко тона, така ще е лесно да я комбинираш с поне 3 тоалета от гардероба: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/туника-с-клош-ръкави-102406.
  4. Не игнорирай и секси визията на жената от Дивия Запад – тя е с деним, независимо дали става дума за гащеризон, сукман, къса пола, къси или дълги дънки. Бялата ризка и секси бял потник ще допълнят идеално тоалета ти и да не забрави шапката са периферия за главата, която да те брани от ярките слънчеви лъчи.
  5. Раираното настроение може да превземе и теб. Сега е момента да вмъкнеш в гардероба си плажна рокличка на райе, потник, ризка или панталонки.
  6. Цветната терапия – каквито и дрешки да обичаш в горещите дни, то винаги бъди актуална и с цветовете. Зеленият цвят е цвета на настроението и позитивизма, а ако избереш мента, с нея може да озаряваш утрините си и да внесеш стил в гардероба. Обърни внимание и на розовото, то е сладко и помпозно, че дори момичешко. Ако искаш да сияеш като „слънчице“ то жълтите нюанси са на твое разположение и сега е момента да избереш дрешки в различни тонове от тях. Какъвто и да е избора ти пожелаваме ти незабравими летни емоции и много веселие на купона.